Followers

Order Form

Name:
Email Address:
Delivery Address:
Payment
Order:
Message:

Click here to create your own form.

Friday, May 4, 2012

~Bawal 2 Layer~SOLD OUT...TQ

Hi Semua....update kali ni sangat - sangat special....tudung Bawal 2 Layer ni kira edisi instant tudung bawal la.....hanya sarungkan saja macam tudung express...dan yang paling best...tetap maintain lipat cam tudung bawal biasa kat bahagian muka..selalunya yang setia pada tudung bawal ni sebab rasa muka dorang tak sesuai ngan awning tudung express...so LC buat tudung ala-ala tudung express tapi tetap maintain bole kelepet...hehehe...material dari bawal jepun no.1....So mehla cuba...mmg unik dan eksklusif kat LC je tau........^_____^


Code: NAURA

Material : Bawal Jepun No.1

Size : M

Price : RM35 

F.O.C Postage
(Sabah n Sarawak add RM4)

Option: Buy 3 @ RM100

Wholesale min 10 pcs pls email to la.chantique78@gmail.com


Celcom Blue (FULLY RESERVED)
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100



Lavender (FULLY RESERVED)
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100



Peach (FULLY RESERVED)
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100



Light Blue
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100




Milky Creme
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100



Blue Grey
Price : RM35
Option: Buy 3 @ RM100


3 comments:

  1. Salam. Memang tiada restock ke bawal layers ni? saya betul-betul berminat :)

    ReplyDelete